Sağlık

Gençleşmek İçin 2 Milyon Dolar Harcayan Adam, 17 Yaşındaki Oğlunun Kanını Kendisine İğne Yaptırdı!

Yaşlanmayı olabildiğince önlemeye çalışan Amerikalı milyoner Bryan Jason, bunun için 2 milyon dolar harcıyor, 30 doktor çalıştırıyor ve en ilginci oğlunun kanını kendisine enjekte ettiriyor. İçeriğimizde sizler için yaşlanma sürecini tersine çevirmeye çalışan 45 yaşındaki adamın sürecine ve günlük rutinlerine yer verdik. ?

Kaynak:https://nypost.com/2023/05/22/anti-ag…

Bazı insanlar cilt bakımına veya beslenmesine daha fazla önem verir ve daha genç görünmek için para harcar.

45 yaşında bir milyoner sonsuza kadar genç kalmak için yılda 2 milyon dolar yani yaklaşık 39 milyon TL harcıyor.

Yaşlanma sürecini tersine çevirmeye çalışan Amerikalı Bryan Johnson, farklı bir şekilde oğlunu da bu sürece dahil ediyor.

Başta iç organları olmak üzere her yerini gençleştirmek isteyen Bryan, 17 yaşındaki oğlunun kanını kendisine enjekte etti.

İş bununla da kalmadı ve Bryan’ın babası da dahil olmak üzere 3 kuşak kan değişimi gerçekleşti.

Kan nakli işleminin işe yarayıp yaramadığını ilk olarak fareler üzerinde test eden yetkililer, olumlu etkilerini gördükten sonra işleme başladı.

Bununla birlikte, Los Angeles’taki City of Hope Ulusal Tıp Merkezi’nden bir biyokimyacı olan Charles Brenner, kan nakliyle ilgili insan temelli verilerin yetersizliği nedeniyle Bloomberg’e şunları söyledi: “Bunun herhangi bir şey için geçerli bir insan tedavisi olduğunu öne sürmek için yeterli veri yok. .” söz konusu. “Bana göre bu iğrenç, kanıtlanmamış ve nispeten tehlikeli.”

Yaşlanma sürecini tersine çevirmeyi hedefleyen milyoner, bu süreci 30 doktorla yürüttüğünü ve çok sıkı bir diyet uyguladığını anlattı.

Bir Youtube videosunda sabah rutininden bahseden Bryan, her sabah 5’te kalkıp vitamin takviyesi aldığını, ardından 1-2 saat antrenman yapıp vegan bir kahvaltı yaptığını ve ardından cilt bakımını tamamladığını belirtiyor.

Gece rutininde 2 saat ışık tedavisi uyguladıktan sonra gece boyunca kaç ereksiyon olduğunu ölçen bir makineye bağlanıyor.

Bryan Jason, tüm bunları yapmaktaki amacının beyni, karaciğeri, böbrekleri, dişleri, derisi, saçı, penisi ve rektumu dahil olmak üzere tüm ana organlarının ergenliklerinin sonlarında olduğu gibi çalışmasını sağlamak olduğunu açıkladı.

Peki, Bryan Jason’ın yaşlanma karşıtı arayışı hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarda buluşalım ?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu