Yaşam

Hadise’den boşanan Mehmet Dinçerler iddiaları yalanladı: Gördüğüm zaman gülüyorum, millet eğleniyor

Nisan ayında sessiz sedasız evlendiği Hadise ile Eylül ayında tek celsede boşanan Mehmet Dinçerler, hakkındaki iddialara tek tek yanıt verdi. A Para’da yayınlanan Yıldızlı Sohbetler programına konuk olan Dinçerler, Hadise’ye fabrikasyon bir tektaş yüzükle önerdiği iddialarına açıklık getirerek, duruşmanın ardından müzisyenden robot süpürgesini ve gümüş tepsisini iade etmesini istedi.

“SAHTE YÜZÜK GİBİ BİR ŞEY YOKTUR”

Hakkındaki tezlerle ilgili boşandıktan sonra ilk kez bu kadar net açıklamalarda bulunan Mehmet Dinçerler, “Yalan haberlerin aslı nedir? Bence bütün bunlar hem bana hem de ilişkime prestij suikastı yapmak için yapıldı. özellikle beni kişisel olarak itibarsızlaştırma ve algı yaratma sürecinden geçtik.Bu süreçte herkes istediğini söyledi.Onlara hiç cevap vermedim.Çünkü cevaplama zahmetine girmedim.Sanırım bundan daha sembolik bir değeri var. maddi değeri” diye yanıtladı.

ROBOT TEMİZLEYİCİ VE TEPSİ TALEPİNE CEVAP

Ünlü iş adamı, “Ufak tefek şeylerin peşinden koşanlardan mısınız? Robot süpürge mi yoksa tepsi mi?” sorusuna da şu yanıtı verdi: “Aslında bu çok eğlenceli bir haber. İnsanlar çok komik bir boyuta getirmişler. Gördükçe gülüyorum, insanlar eğleniyor. Tabii ben bu kadar küçük kovalayan biri değilim.” hayatım boyunca olan şeyler.”

EVLİLİKLERİ 5 AY SÜRDÜ

Ünlü müzisyen Hadise, Mehmet Dinçerler ile 30 Nisan’da Çırağan Sarayı’nda sadece ailesinin davetli olduğu törenle dünyaevine girdi. Sessiz sakin nikah masasına oturan ikili, fikir ayrılıkları nedeniyle 30 Eylül’de boşandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu