Haber

Zaniolo’ya kızgın Roma: Sadece Galatasaray’ı istiyor mu diye kendinize sorun

İtalyan ekibi Roma’nın sportif direktörü Tiago Pinto, Galatasaray’ın kadrosuna kattığı Nicolo Zaniolo hakkında konuştu.

“Kendini sorgulamalı”

Roma’dan iyi ayrılmayan deneyimli futbolcuya kızan Pinto, oyuncunun kendisini sorgulaması gerektiğini söyledi.

“Roma’dan ayrılmaya karar verirseniz ve sizi sadece Bournemouth ve Galatasaray istiyorsa, bu iddiada kendinizi sorgulamanız gerekir.”

Zaniolo krizinin perde arkası

Sezonun ilk yarısında çıktığı 17 maçta sadece 2 gol atabilen Zaniolo, performansı nedeniyle bir süre spor camiasının eleştiri okları arasında yer aldı.

İtalya Kupası’nda ilk kez 12 Ocak’ta Roma Olimpiyat Stadı’nda Cenova ile oynanan maçta tribünlerin ıslık protestosuna maruz kalan Zaniolo, Roma’dan ayrılma isteğini gündeme getirince süreci başka bir noktaya getirdi. teknik direktörü Jose Mourinho’nun desteğine rağmen.

Bu arada Milan’ın ilgilendiği ancak Roma’nın teklifi yeterli bulmadığı transfer sürecinde Zaniolo’nun İngiltere Premier Lig ekiplerinden Bournemouth’tan 30 milyon euro’yu reddetmesi sarı-kırmızılı İtalyan grubu kızdırdı.

listeden ayrıldı

Napoli maçı öncesi tavırları nedeniyle takımdan ihraç edilen Zaniolo, maçın 2-1 kaybedilmesinin ardından bazı fanatik taraftarların tehdit ve hakaretlerine maruz kaldı.

Portekiz Teknik Direktörü Jose Mourinho da Napoli maçı sonrasında 2-1 mağlup oldu, “Aile içinde kendini iyi hissetmediğinde gitmelisin, bir çözüm bulmalısın.”dedi yıldız oyuncuyu kapıya kadar göstererek.

gazipasa-ajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu