Haber

Bıçaklanarak çatıdan atıldığı iddia edilen kişinin eşi ve eniştesi beraat etti.

Antalya’da bir kişiyi bıçaklayarak ve çatıdan atarak öldürdüğü iddia edilen iki sanık beraat etti.

Antalya 4’üncü Ağır Ceza Mahkemesi’ndeki duruşmaya, merhum Suat S’nin eşi Tuğçe S, kayınbiraderi Alim T., yakınları ve tarafların avukatları katıldı.

Duruşmada ifadesi alınan sanık Tuğçe S, “Allahım biz masumuz” dedi. söz konusu.

Sanık Alim T. ise kendilerine iftira atıldığını savundu. Alim T., kusursuz olduğunu öne sürerek beraatini istedi.

Merhum Suat S’nin annesi Naile S, savcılığın sanıkların beraatini talep eden mütalaasını kabul etmediklerini belirterek, “Bu cinayetin üstü kapatılamaz.” ifadesini kullandı.

Merhumun ağabeyi Yüksel S., ağabeyinin intihar etmediğini savundu.

Mahkeme sanıklar Tuğçe S. ve Alim T.’nin beraatine karar verdi. Bunun üzerine maktulün kardeşi Yüksel S. ve annesi Naile S. karara tepki gösterdi.

Etkinlik

Muratpaşa ilçesinde 17 Kasım 2021’de apartmanın çatısından atlayarak intihar ettiği iddia edilen Suat S (47), çıkarıldığı mahkemece vücudunda 25 bıçak izi bulunmasının ardından “kasten öldürme” suçundan tutuklandı. otopsi.

İstanbul Adlı Tıp Kurumu’nun “kişinin vücudunda tespit edilen tüm kesici ve delici yaraların kendisi tarafından açılmış olabileceği, daha sonra camdan atlayarak intihar ettiğini kabul etmek gerektiği” yönündeki raporunun ardından sanıklar serbest bırakıldı. bir yükseklik”.

Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı Cinayet Suçları Soruşturma Bürosu, belgeyi yeni bir rapor için İstanbul Adlı Tıp Kurumu Genel Kurulu’na gönderdi.

Son duruşmada vakıf hakkında mütalaasını açıklayan duruşma savcısı, “kasten öldürme” hatasından yargılanan sanıkların iddia edilen kabahatleri işlediklerine dair bir delil bulunmadığını belirterek, sanıkların beraatini istedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu