Haber

Son dakika! MİT, terör örgütü PKK’nın sözde iletişim görevlisini etkisiz hale getirdi

Milli İstihbarat Teşkilatı terör örgütlerine yönelik sınır ötesi operasyonlarını sürdürüyor. Terör örgütü PKK/KCK Özel Kuvvetleri bünyesinde faaliyet gösteren ve örgütün bağlantı altyapısından sorumlu Rodi Kod Emre Şahin, MİT’in Irak/Gara’da düzenlediği operasyonda etkisiz hale getirildi.

GİZLİ HABERLEŞMELER ÜZERİNDE ÇALIŞIYORDU

MİT, örgütün iletişim sisteminde kullanılan programları yazan “Rodi” kod adlı Emre Şahin’in Irak/Gare bölgesine geçtiğini tespit etti. Örgütün iletişim altyapısını oluşturan ve işleyişinden sorumlu olan Emre Şahin’in, Murat Karayılan’a bağlı örgütün kapalı iletişim prosedürleri üzerinde de çalıştığı biliniyordu. Örgütün iletişim altyapısını vurmak amacıyla Emre Şahin etkisiz hale getirilecek kritik hedefler listesine alındı.

KORUMA SAHİBİ ENGELLİ

MİT’in Irak/Gara’da görev yapan saha ajanları, Şahin’in faaliyet alanına sızmak için özel olarak görevlendirildi. Haberleşme altyapısı saha casusları tarafından zarar gördü ve arızayı gidermek için Emre Şahin görevlendirildi. MİT, arızanın giderilmesi için sevk edilen Emre Şahin’i başarılı bir operasyonla savunmasıyla etkisiz hale getirdi.

kale-ajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu