Haber

Kartepelilerin mutlu günleri

Kartepe Belediye Başkanı Avukat M.Mustafa Kocaman, hemşerilerinin en mutlu günlerinde yanlarında olmaya devam ediyor.

ALEYNA İLE TATİL EVET DEDİ

Kartepe Belediye Başkanı Avukat M.Mustafa Kocaman, Aleyna Keleş ve Bayram Köse ile evlendi. Genç çifti tebrik eden Lider Kocaman ikramında bulundu.

ZEYNEP VE HÜSEYİN DÜNYA EVİNE GİRDİ

Kartepe Belediye Başkanı Avukat M.Mustafa Kocaman, Zeynep Kibar ve Hüseyin Karaloğlu çiftinin nikah törenine katıldı. Genç çifte bir ömür boyu mutluluklar dileyen Önder Kocaman ikramını yaptı.

ZİKRİYE VE NUMAN ÇOK MUTLU

Kartepe Belediye Başkanı Avukat M.Mustafa Kocaman, Zikriye Topal ve Numan Akgüneş çiftinin nikah törenine katıldı. Genç çifti tebrik eden Lider Kocaman hediyesini verdi.

YUSUF KADIN OLUN

Kartepe Belediye Başkanı Avukat M. Mustafa Kocaman, Yusuf Aras Gençtürk’ün sünnet cemiyetine katıldı. Gençtürk ailesini tebrik eden Lider Kocaman ikramını yaptı.

ZEYNEP VE YASİN EVET DEDİ

Zeynep Kovar ile Yasin Dizdaroğlu’nun evlilik sözleşmesini Kartepe Belediye Başkanı Avukat M.Mustafa Kocaman imzaladı. Genç çifti tebrik eden Lider Kocaman hediyesini verdi.

AHSEN VE HASAN DÜNYA KONUTLARINA GİRDİ

Kartepe Belediye Başkanı Avukat M. Mustafa Kocaman, Ahsen Doruk ve Hasan Mert ile evlendi. Genç çifte bir ömür boyu mutluluklar dileyen Önder Kocaman hediyesini verdi.

SÜMEYYE VE TALHA ÇOK MUTLU

Sümeyye Kibar ve Talha Can Özcan çiftinin nikah törenine Kartepe Belediye Başkanı Avukat M.Mustafa Kocaman katıldı. Genç çifti tebrik eden Lider Kocaman hediyesini verdi.

ALEYNA VE MURAT EVET DEDİ

Aleyna Alım ve Murat Öztürk çiftinin nikah törenine Kartepe Belediye Başkanı Avukat M.Mustafa Kocaman katıldı. Genç çifti tebrik eden Lider Kocaman hediyesini verdi.

MUHARREM, Özlem’le DÜNYA EVİNE GİRDİ

Özlem Tanrıverdi ve Muharrem Yalçın çiftinin nikah törenine Kartepe Belediye Başkanı Avukat M.Mustafa Kocaman katıldı. Genç çifte bir ömür boyu mutluluklar dileyen Önder Kocaman ikramını yaptı.

MUHAMMET KADIN OL

Kartepe Belediye Başkanı Avukat M.Mustafa Kocaman, Muhammet Mirza Çakır’ın sünnet cemiyetine katıldı. Önder Kocaman, Çakır ailesini tebrik ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu