Yaşam

Jennifer Lopez: Hayatımın en büyük kalp kırıklığını yaşadım, açıkçası öleceğimi sandım

Yeni albümü hakkında konuşan Jennifer Lopez, verdiği röportajda 17 sene evvel Ben Affleck ile ayrılmanın kendisini nasıl etkilediğini de anlattı.

Lopez, 2002’de çıkardığı “This Is Me… Then” albümünün 20’inci yılında duyurduğu yeni albümüne “This Is Me… Now” ismini verdi.

Kariyerinin dönüm noktalarından olan “This Is Me… Then” albümü için “Hayatımın aşkıyla birlikte olduğum dönemi yansıtan bir albümdü. Yazdığımız her şarkı çok özeldi” tabirlerini kullandı ve şöyle devam etti:

“Ben, o albümdeki tüm şarkıları ve sözlerini bilirdi. Benim en büyük hayranımdı.”

’20 SENE SONRA MUTLU SONA ERDİK’

O albümden sonra bir daha hiç o şekil müzikler yapamadığını belirten Lopez, “20 yıl önce o düğünü iptal ettiğimizde hayatımın en büyük kalp kırıklığını yaşadım. Açıkçası öleceğimi sandım. 20 sene sonra mutlu sona erdik” dedi.

NTV’nin Zane Lowe’dan aktardığına nazaran, “This Is Me… Now”, Lopez’in son yirmi yılda kat ettiği duygusal, ruhsal ve ruhsal seyahati anlatacak. Albümde Lopez’in hayatı ve tecrübeleri hakkında müziklere yer verilecek.

Ayrıca albümde yer alan otobiyografik kıssalar, Lopez’in 2023’te yayınlayacağı başka şahsî projelerle devam edecek. (KÜLTÜR-SANAT SERVİSİ)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu