Haber

İstanbul’un bazı bölgelerinde trafik sıkışıklığı yaşandı

İstanbul’un bazı bölgelerinde sabah saatlerinde trafik sıkışıklığı yaşandı.

Yaz tatilinin ardından dün okulların açılması mega kentin trafiğini de etkiledi. Haftanın ikinci iş gününde D-100 karayolu ve TEM otoyolunun bazı noktaları ile ana arter ve caddelerde trafik sıkışıklığı yaşandı.

Okul otobüslerinin İstanbul trafiğine dahil edilmesinin de etkisiyle sabahın erken saatlerinde başlayan trafik yoğunluğu, mesai saatlerinin başlamasının ardından bazı bölgelerde azalarak bazı noktalarda yerel olarak devam etti.

Anadolu Yakası’nda D-100 karayolu Maltepe ve Kartal mevkilerinde trafik sıkışıklığı yaşanırken, Ataşehir’de başlayan trafik sıkışıklığı Kadıköy’e, Göztepe’de başlayan sıkışıklık Maltepe’ye kadar devam etti.

TEM Otoyolu’nun Başıbüyük mevkisinde trafik sıkışıklığı yaşanırken, Ataşehir ve Sancaktepe bölgelerinde de trafik sıkışıklığı görüldü.

Avrupa Yakası yönündeki yoğun trafik nedeniyle Avrasya Tüneli, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nde uzun araç kuyrukları oluştu.

Avrupa Yakası’nda Haliç Köprüsü ve Mecidiyeköy’den 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne kadar uzanan D-100 karayolunda trafik yoğundu. Beşiktaş Meydanı ve bağlantılı caddeler ile köprü bağlantı yollarında da trafik sıkışıklığı yaşandı.

D-100 karayolunun Edirne istikametindeki Haliç Köprüsü girişinde başlayan trafik yoğunluğu Cevizliğibağ’a kadar etkili oldu. Ankara istikametinde Sefaköy-Yenibosna arasında trafik sıkıştı.

Basın Ekspres Caddesi’nde her iki yönde trafik sıkışıklığı yaşanırken, TEM Hasdal Kavşağı-Harp Akademisi Kavşağı’nın ortasında Ankara istikametinde yaşanan yoğunluk nedeniyle trafik akışı zaman zaman durma noktasına geldi.

İBB Mobil Trafik uygulama verilerine göre kentteki trafik yoğunluğu saat 10.37 itibarıyla yüzde 47 olarak ölçüldü.

haber-uluborlu.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu