Teknoloji

iOS 16.5’te Siri ile Ekran Kaydı

sadece birkaç gün önce iOS 16.4 . Şirket, iOS 16.5’in ilk geliştirici betası yayınlanan. Şu an itibariyle sadece Apple geliştirici hesabı olan kişilerin kullanabileceği beta sürümü, mevcut haliyle büyük yenilikler barındırıyor. getirmeyecekbenziyor

Şimdilik tespit edilen yeni özelliklerin başında test aşamasında olan iOS 16.5 geliyor. siri Dikkat çekici bir yenilik var. Görünüşe göre iPhone sahipleri iOS 16.5 ile Siri’ye komut verebilecek, ekran kaydı alabileceklerdir. Böylece bir süredir ekran görüntüsü alabilen Siri, artık ekran kaydı da yapabilecek.

iOS 16.5’in yeni özelliği böyle çalışacak

Siri’nin yeni yeteneğinin kullanımı oldukça kolaydır. Hey siri” komutuyla uyandırdığınız sesli asistana Ekran kaydını başlat“dediğiniz an ekran kaydı başlayacaktır. İşlem bittiğinde ” Ekran kaydını bitir” demeniz yeterli olacaktır. pratikolmuş olacak.

Geliştiricilerin iOS 16.5 üzerinde çalışmalarının devam ettiğini belirtelim. Ancak şimdilik dikkat çeken bir diğer yenilik de Siri’nin ekran kaydetme özelliği. HAYIR . Aslında, bu şaşırtıcı değil. iOS 16.4 ile, zaten yeterince yeni özellik kullanıma sunuldu. Ayrıca bazı sektör kaynaklarına göre Apple bu işletim sistemi için iOS 16.5 sunuyor. final yapacak . Şirket, Haziran ayında tam gücünü tanıtacak. iOS 17İçin harcanabilir.

Tüm yeni iOS 16.4’ü öğrenmek için:

karacoban-ajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu