Haber

Diyarbakır’da Kına Törenine Silahlı Saldırı: Gelin ve Damat’ın Bugün Düğünü

Düğündeki silahlı saldırının detayları ortaya çıktı

Diyarbakır’daki silahlı saldırının detayları ortaya çıktı

Şüpheli platonik aşk yaşıyordu

DİYARBAKIR – Diyarbakır’da dün gece kına töreni sırasında düğün salonuna girerken silahlı saldırıya uğrayan gelin ve damadın bugün evleneceği öğrenildi.

Olay, dün akşam saat 20.30 sıralarında Kayapınar ilçesine bağlı Mezopotamya Mahallesi’ndeki bir düğün salonunda meydana geldi. Kına töreni için nikah salonuna giren damat Ahmet Erdem ve gelin Fatma Aktaş, Selahattin Aktaş’ın sıktığı kurşunların hedefi oldu. Olayda, Ahmet Fazilet vücudunun çeşitli yerlerine isabet eden kurşunla ağır yaralanırken, misafirlerden 10 yaşındaki HK ise yerden seken kurşunla ayağından hafif yaralandı.

Damadın durumu iyi

112 Acil Çağrı Merkezi’ne haber verilmesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ağır yaralanan Ahmet Erdem özel bir hastaneye kaldırılırken, HK Diyarbakır Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Damadın sabah ameliyata alındığı ve durumunun iyiye gittiği öğrenildi.

Erdem ve Aktaş çifti bugün düğün yapacaktı

Dün gece kına töreni sırasında nikah salonuna girdiğinde kurşunların hedefi olan Ahmet Erdem’in, olay olmasaydı bugün Fatma Aktaş’la düğününü yapacağı ortaya çıktı.

Şüpheli paltonik aşk yaşıyordu

Şüpheli Selahattin Aktaş’ın ailesinin yaklaşık bir yıl önce kuzeni olduğu öğrenilen Fatma Aktaş’ı istemeye gittikleri kızdan vazgeçmedikleri iddia edildi. Bir yıl içerisinde platonik bir aşk yaşayan Selahattin Aktaş, çılgına dönüp kına törenini kana buladı.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince yürütülen soruşturmada kaçan şüpheli kısa sürede yakalandı. Aktaş’ın olayda kullandığı düşünülen silahın üzerinde bulunduğu belirlendi. Aktaş’ın emniyetteki işlemleri devam ediyor.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

kulu-ajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu