Haber

Başkan Soyer’den Fair İzmir’e gönüllü çağrısı “İzmirlileri bu dayanışmanın parçası olmaya davet ediyorum”

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Kahramanmaraş merkezli 11 ili etkileyen depremin ilk gününden bu yana yardımların toplandığı Fuar İzmir’i ziyaret etti. Fuar İzmir’e gelen bağışların ayrılmasında gönüllülerden bir dayanak beklediklerini belirten Önder Tunç Soyer, “İzmir halkını bu dayanışmanın parçası olmaya davet ediyorum” dedi.

Kahramanmaraş merkezli 11 ili etkileyen depremin ardından yardımların toplanma noktası olan Fuar İzmir’den depremzedelere destek sürüyor. Fuar İzmir’de bağışların toplandığı D Salonunu ziyaret eden İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, İzmir Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Ulaş Aydın’dan bilgi alarak gönüllülerle bir araya geldi. Çocuklar çektikleri fotoğrafları, İzmir’e gelen depremzedelerle buluşmak için oluşturulan merkezde depremzedelerle buluşan Başkan Soyer’e hediye etti.

“Gencizmir.com’da gönüllü olabilirsiniz”
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, gönüllü desteğine ihtiyaçları olduğunu ve istekli olmak isteyen gençlerin gencizmir.com üzerinden kayıt yaptırabileceğini belirterek, “Türkiye’nin dört bir yanından ve İzmir’den çok sayıda bağış malzemesi geliyor. Kıyafet, ayakkabı, sarf malzemeleri, elektrikli soba gibi birçok malzeme var. Gelmeye devam ediyor. Arkadaşlarım onları çok düzenli bir şekilde sınıflandırıyor, yaşa ve malzeme türüne göre sıralıyor. Bu malzemeleri ayırıp hangarlara yerleştirecek gönüllülere ihtiyacımız var. İzmir’e gelen 50 bini aşkın depremzedenin hayatını kolaylaştıracak araçlar bunlar. Bu nedenle depremzedelerimizin ihtiyaç duydukları ekipmanlara bir an önce ulaşmalarını sağlamak istiyoruz. Gönüllülerle yaptığımız bu çalışmayı hızlandırmak mümkün. Bu sayede daha fazla depremzedeye ulaşmak mümkün olmaktadır. İzmirlileri bu dayanışmanın modülü olmaya davet ediyorum.”

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

haber-mengen.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Türk, rus, özbek Bağcılar escort bayan iletişim
Başa dön tuşu